Vrijwilligers


Careander is een organisatie waar mensen elkaar kennen en naar elkaar luisteren. Careander is een christelijke organisatie en wij onderschrijven het uitgangspunt dat ieder mens uniek en waardevol is. Careander staat midden in de maatschappij en volgt de ontwikkelingen op de voet.

Waarom vrijwilliger worden bij De Schuilplaats?

Je krijgt een onbetaalbare ervaring en maakt met jouw aanwezigheid en humor één of meerdere cliënten van Careander blij. Je hoeft geen deskundige te zijn of te worden. Het gaat om enthousiasme, belangstelling en begrip voor elkaar.

Ga jij de uitdaging aan en zet je je kwaliteiten in voor ondersteuning bij fietsen, schilderen of onderhoud van onze tuin? Kijk bij onze vacatures en neem contact op met Judy via algemeen@careander.nl

Vrijwilliger tuinonderhoud

Onderhoud van de tuin rondom de Schuilplaats, gereedschap is aanwezig. Ca. 2 uur per week, dagen en tijden in overleg

Wanneer?

In overleg

Waar?

De Schuilplaats

Reageren

schuilplaats@careander.nl

Wandel/ en fietsvrijwilliger

Onze cliënten met een meervoudige beperking (geestelijk en lichamelijk) zijn gebonden aan een rolstoel en zoeken graag de frisse lucht op. Houd je van wandelen en ben je fysiek in staat om op een veilige manier een rolstoel te rijden, neem dan contact met ons op. Buiten wandelen houdt in; stoep op, stoep af en een afstand kunnen lopen van maximaal 5 kilometer.

Wanneer?

In overleg (activiteiten van de groepen zijn hierin leidend)

Waar?

De Schuilplaats

Reageren

Marlies Geleijnse via m.geleijnse@careander.nl

Zwemvrijwilliger

Help jij cliënten met een ernstig meervoudige beperking genieten van het wekelijkse uurtje zwemmen. Aankleden en assisteren bij de activiteiten in het zwembad. Allemaal onder begeleiding van een gediplomeerde zwembegeleider van Careander. Ben je geduldig en oplettend en vindt je het leuk om te zwemmen, neem dan contact op.

Wanneer?

Iedere vrijdagmiddag

Waar?

Zwembad de Sypel in Harderwijk

Reageren

Mirjam via m.visscher@careander.nl

Vervoer /Chauffeur

Het vervoeren van cliënten tussen (woon)locaties in Harderwijk.

Wanneer?

Op afroep, kan iedere werkdag tussen 09.00 en 15.00 uur

Waar?

In Harderwijk

Reageren

Sandra Hogeveen via schuilplaats@careander.nl

Dagbesteding

Activiteiten

Foto album

Creatie & Realisatie: Refreshed