Nieuws


Feestelijke opening Smaaklokaal

Op 31 maart ondertekenen Bert Brouwer (bestuurder van Careander) en Willem van Rijn (directeur van kringloopwarenhuis het Goed) een samenwerkingsovereenkomst. Dit is het startsein voor dagbesteding door Careander bij het Smaaklokaal van kringloopwarenhuis het Goed in Harderwijk.

Kringloopwarenhuis Het Goed zorgt voor hergebruik van gebruikte spullen en maakt werk van werkgelegenheid. Het Smaaklokaal is onderdeel van het kringloopwarenhuis. Je kunt er koffie, thee, taart of een lekkere lunch krijgen.

Cliƫnten de Schuilplaats gaan in het Smaaklokaal aan het werk in de bediening, in de keuken of als huishoudelijk medewerker.

Het Smaaklokaal, kringloopwarenhuis Het Goed, Zuiderbreedte 15 in Harderwijk.

Terug naar nieuwsoverzicht

Creatie & Realisatie: Refreshed